Verbeke Haarden bv


Textielstraat 2 8790 Waregem
056 77 34 64 Klik om te bellen

Over Verbeke Haarden bv

Verbeke Haarden - Meesters van vuur

Verbeke Haarden is thuis in haarden sinds 1927. Ons familiebedrijf combineert een jarenlange traditie en ervaring met de passie voor het creëren van een warme thuis, of dat nu in een klassiek, een landelijk of een minimalistisch kader is.

De juiste haard of kachel kiezen is werk voor specialisten geworden. De tijd dat je alleen maar een rookkanaal moest aansluiten op de schoorsteen, is al lang voorbij. We moeten oog hebben voor het type verwarming, de ruimte die verwarmd moet worden, het rendement en de duurzaamheid. Ook de esthetiek en het budget spelen een grote rol in de zoektocht naar de juiste haard, kachel of inbouwcassette.

In onze ruime toonzalen in Waregem en Poperinge bieden we een uitgekiend gamma aan van technisch hoogstaande hout -en gashaarden, kachels en inbouwcassettes van diverse kwaliteitsmerken.

We zitten niet stil en volgen al jaren de laatste trends rond verwarmen in de toekomst. Zo werden we specialist in, en grootste aanbieder van, elektrische haarden en bio-ethanol haarden in West-en Oost-Vlaanderen. Samen met ons ervaren team van interieurarchitecten en vakbekwame installateurs maakt dat van ons de ideale one-stop shop voor haarden en haardwanden.

We zijn er ook voor de professional die het beste advies wil geven aan hun klanten. Als professional kan je bij ons terecht via de site op professionals

Steeds welkom !

Verbeke Haarden bv in het kort

Producten

Designhaarden
Elektrische haarden
Gashaarden
Inbouwhaarden
Liftdeurhaarden
Maatwerk haarden

Diensten

Inbouw van haarden
Plaatsen van schouwen

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Verbeke Haarden bv


Textielstraat 2 8790 Waregem
056 77 34 64 Klik om te bellen